Öfke'den Deli'ye dönmeden önce

DUR VE DÜŞÜN

Hayatınızın en tehlikeli duygusunu içinizde kendinizin büyüttüğünüzü biliyor musunuz?

Önce durup düşünün ve kulak verin kendinize; negatifdüşünceler, stres, korku beraberinde hangi duyguyu getiriyor. Öfke! Şiddet içeren bu duygunun hayatınızın akışında oluşturduğu engelleri fark etme zamanı geldi.

Sıkça öfkeleniyor, öfkeden boğulacak gibi oluyorsunuz, kalp ritimleriniz artıyor, kan basıncınız düşüyor ve kendinizi kaybediyorsunuz. Sonuç; öfkenin olumsuz etkileri ile karşı karşıya kalmak.

Yoksa siz öfkenin bağımlılık yaptığını bilmiyor muydunuz?

Öfke içten içe büyür ve bu da kişinin yalnızca kendisine değil, ailesine ve çevresine de telâfisi imkânsız zararlar verir. Duygularınızı sürekli içe atıp, sonunda öfke seli oluşturmak yerine, tepkilerinizi normal iletişim kuralları içinde, doğru zamanda, doğru yerde ifade ederek sükûnetin gücünden yararlanın.

Hayatın içerisindeki asıl gücün sakinlik olduğunu keşfedin.

“Öfkelendiğimiz şeyler neler? Öfkelendiğimizde vücudumuzda neler oluyor, sağlığımız bundan nasıl etkileniyor? Öfkenin çeşitleri nelerdir? Trafikte, işte, evde öfkelendiğimizde neler yapmalıyız? Hangi gıdaları yersek öfkemiz diner?” gibi soruların cevaplarının yer aldığı bir video hazırladık sizin için.

İzlemenizi istediğimiz güzel bir film ve öfke konulu bir düzine kitap tanıtımının yer aldığı, içeriği dopdolu bir video.

Öfkelenip sayfayı çevirmeden yazıyı buraya kadar sabırla okuduğunuza göre ikinci bölüme geçmeye hak kazandınız.;) Buyrun videoya.

OCAK

ARALIK